24.1.2017

MORNING THOUGHTS






Toiseksi viimeinen kokonainen päivä Mauritiuksella on alkamaisillaan. Kaikki nukkuu vielä, mä ajattelin kohta lähteä salille. Kaks viikkoa on mennyt ihan supernopeaan ja ylihuomenna pitää lähteä jo kotiin. Tänään pidetään all-inclusive -päivä ja viimeistellään rusketukset.

Se on aika jännä, miten kaikkeen tottuu. Ekat kaksi päivää täällä olin ihan leuka maassa, että miten upea paikka tää on. Niin lämmintä ja kaunista, ranta ihan vieressä ja mielettömän hienoja kuvia. Sitten siihen vaan tottui. Toki vieläkin on upeaa, mutta ei se enää hätkähdytä samalla tavalla. Vähän sama homma tän kuumuuden kanssa, jossain vaiheessa siihen vaan ikäänkuin tottui. Ja sitten tulikin jo vähän vilu, lähinnä varjossa. Ja selkeästi oon myös vähän tottunut tähän unirytmiin, nimetkää yksikin kerta kun minä olisin herännyt kuudelta aamulla pirteänä ja halunnut lähteä salille?!

Huomaa tän loman loppusuoran siitäkin, että alkaa vähän ne arkiset asiat jo pyöriä mielessä. Pakko on ollut alkaa suunnitella jo ryhmätyöpalavereja, tsekkailla duunivuoroja ja käydä koulusähköpostia läpi. Mutta ei se onneksi haittaa, ei yhtään. Täällä on ollut kivaa, rentouttavaa ja kuumaa, mutta odotan kyllä jo, että pääsen taas omaan sänkyyn nukkumaan, omaan kotiin, omien tavaroiden ja vaatteiden keskelle. Siivouspalveluun voisin kyllä tottua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti