10.1.2017

KOLME KIVAA

 Vältelläkseni sitä faktaa, että huomenna on lähtö parin viikon lomalle ja että sen osalta mulla on hommat levällään ku Jokisen eväät, tulin kertomaan kolme kivaa tapahtumaa viime päiviltä. Niitä pieniä suuria iloja, tiettekös.


Yksi: uudet juoksukengät. Edelliset oli pikkuhiljaa tallannut tiensä päähän ja valehtelematta joka lenkillä siinä kolmen kilsan kohdalla alkoi hangata. Kuuden kilsan kohdalla viimeistään luovutin. Uudet kaverit oli siis enemmän kuin tervetulleet, eikä hintaakaan alen jälkeen ollut kuin kuuskymppiä.



Kaksi: kiekko. Yhtään valehtelematta tätäkään, oon haaveillut kiekon saamisesta matsissa about koko elämäni. Ja lauantaina se sitten tapahtui. Ja oli muuten ihan satavarmasti joku kohtalo, oltiin nimittäin viis minuuttia aikasemmin vaihdettu paikkaa kaukalon laitaan. Ja sieltä se tipahti, kuin taivaasta. Kuin Joensuun lahja meikämantulle. (Ei tosin tietoa kuka sen oikeasti löi.)


Kolme: tofukokeilut. Viikonloppuna tein ite tofuruokaa, nuudeliwokkia. Päästäni heitin reseptin, joten siihen nähden oli yllättävän mukiinmenevää! Ja niin helppoa, että eilen päätin vetästä töihin evääksi samanmoisen satsin. Meni muuten ihan hyvin, mutta töissä, eväspurkkia avatessa, tajusin unohtaneeni ne nuudelit sieltä. Ei ihan viis kautta viis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti