27.1.2017

HIMASSA ON HYVÄ OLLA






Kotona taas, pitkästä aikaa. Kahdentoista tunnin paluulennon (joka paluumatkalla tapahtui ihan sillä oikealla koneella, tästä lisää myöhemmin) jälkeen oli aika ihana päästä kaupan kautta kotiin ja rojahtaa omaan sänkyyn. Tänään tosin olis vielä iltavuoro töissä ja varmaan pitäisi aika paljon kaikkia käytännön asioita myös hoitaa. Kalenteri odottaa, että jaksan merkitä sinne tuhat ja yksi menoa ja tapahtumaa, joita loman aikana oon raapustellut ylös vähän sinne sun tänne. Arki koittaa, mutta onneksi on heti viikonloppu. 

Aikaeroa Mauritiuksen ja Suomen välillä on kaksi tuntia, joten mistään jet lageista ei oikein voi puhua. Mutta selvästi elän vielä Mauritiuksen ajassa, kun oon seiskalta jo ihan pirteä. Siellä lämpimässähän kun kello olisi jo kymmenen. 

En viitsi vielä alkaa kolistella ja keittää kahvia, joten oon fiilistellyt lomakuvia. Ja odottanut, että kello kävis kahdeksan. Vähän toi loma onnistui sotkemaan aikatauluja ja nyt pitäisi yrittää siirtää maanantaille buukattu viisaudenhampaan leikkaus toiseen ajankohtaan. Toivotaan että onnistuu, mutta jos ei onnistu niin sitten vaan jotenkin pitää luovia. Onneksi oon aika mestari siinä lajissa. 

Odotan jo vähän innolla, että pääsen taas koulujuttuihin kiinni. Ja etenkin sitä, kun nyt keväällä (BL:n ollessa ohi) on vähän enemmän aikaa keskittyä siihen opiskeluun. Oon kyllä pihalla kuin lumiukko kaiken kouluun liittyvän kanssa, mutta ehkä tässä vielä kärryille pääsee. Tässä jänskätän myös, että jatkuuko duunit vielä kevään ja jos ei jatku, niin mitä sitten keksis. Ja nyt, kun kaikkea tätä alkaa listata, on jo vähän kiitollinen että seuraava matka on jo parin viikon päästä, hah. 

Mutta nyt keitän ne kahvit, fiilistelen sitä kun saa juoda ne kahvit omassa kodissa ja alan pommittaa niitä hammaslääkärilinjoja. Ja toivon parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti