6.11.2015

vaatekaappipostaus

Postaus per päivä, day 2. Koska tänään on ollut kaikki ajatukset, olotila ja muutenkin elämä aika pakkasen puolella, turvauduin taas googleen. Hakusana postausideoita jostain syystä heittää aina Demiin tai keskustelupalstoille, noin niinkuin yleistäen, ja siellä tuntuu nää hommat elävän ihan omaa elämäänsä. Top5 postausideat taitaa olla videopostaus, kaveripostaus, huonepostaus, kysymyspostaus ja vaatekaappipostaus. 

Videopostauksiin en lähde. Kaveripostauksen ideaa en ihan ymmärrä, kun tätä nyt kaiketi lukee vain ne mun kaverit. Huonepostauksen voisin joskus toteuttaakin, vaikka painotankin yksiöni olevan asunto, ei huone. Sanokaa mitä sanotte. Kysymyspostaus lienee turha, koska kerron kaiken kysymättäkin, halusitte tai ette. Jäljelle jäi siis vaatekaappipostaus. Koska postauksen ideaa ei sen tarkemmin avattu, en tiedä oliko tässä ajatuksena esitellä vaatekaapin ulkomuoto vaiko sen sisältö, eli kaikki vaatteet. Menin sieltä mistä aita on keskikorkeudella, eli kompromissina esittelen nyt vaatekaappini (vai pitäiskö sanoa vaatesäilytysjärjestelmäni) ulkomuodon, sekä päällisin puolin sisältä. Edes mulla ei ole niin tylsää, että lähtisin kuvaamaan jokaisen vaatteeni....



"Vaatekaappini" on todellakin siis Ikean basiceista basicein Malm-lipasto. Asuntoni (ei huoneeni) säilytystilat on rajoittuneet yhteen siivouskomeroon, joten näppäränä likkana oon oppinut soveltamaan. Ennen tuossa tilalla oli kaksi vaaterekkiä ja sekin oli toimiva ratkaisu aikana ennen Mooses. Herran karvapallot oli kuitenkin sen verran tarttuvaa sorttia, että oli pakko kehittää plan B. Ikeasta sen roudasin ja ihan itse vierestä katsoin kun sitä koottiin!

Aikalailla 360 päivää vuodessa lipaston päällinen näyttää juurikin tuolta. Siihen on vain niin näppärä laskea käsistään kaikki tavarat, joita ei juuri sillä hetkellä tarvitse. Tällä hetkellä päältä löytyy esim. kynsilakkoja, taulukehyksiä, kynttilä, purkillinen kolikoita, teippirulla, vaarini elämänkerta, kouluvihkoja, sekä mystinen rasiallinen Mynthoneja. Mystinen siksi, että en tiedä kenen se on tai mistä se on ilmestynyt... (Jos joku tunnistaa omakseen luovutan sen tuntomerkkejä vastaan.)

Ylimmistä laatikoista löytyy vasemmalta t-paidat ja muut lyhythihaiset, oikealta alusvaatteet. T-paitalaatikosta en viittinyt ottaa kuvaa, koska siinä näkyi pelkkää mustaa ja sen, joka miettii miksi en ottanut kuvaa pikkupöksyistäni, poistan facebookin kaverilistalta. 


Paitalaatikko sisältöineen näyttää tältä, eli poikkeuksellisen siistiltä. Eikä ole edes lavastettu kuva. Yleensä koko lipaston sisältö on kategoriaa pommi, mutta viime viikolla joku hulluus iski ja järjestelin koko paskan. Katsotaan kauan tätä kestää....


Mekkolaatikkoon on eksynyt myös pari villapaitaa, mutta niiden on ihan hyvä olla siellä. Mekot oon viikannut pinoihin tyylillä pitsi, sifonki, arki, vaikka tosiassa käytän kaikkia kaikkialla. 


Tän nimeksi sopisi myös sekalaatikko. Housuja omistan tällä hetkellä ehkä pari kappaletta, hameita muutaman, shortseja varmaan eniten (tosi tarpeellisia Suomessa...). Treenivaatteet tungin tänne ihan vaan koska ne ei muualle sopinut. Sekalaatikosta pilkistää myös duunifleece...

Pyyhe- ja lakanalaatikkoa en myöskään kuvannut, koska se ammotti tyhjyyttään. Kaikki (molemmat) lakanat ja pyyhkeet on tällä hetkellä joko käytössä tai pesussa.

Koska omistan liikaa vaatteita ja liian vähän säilytystilaa, on ollut pakko soveltaa. Eli kaikki, mikä ei lipastoon mahtunut, pääsi keittiöön. Kyllä, keittiöön. Astioita omistan niin vähän, että kerran kaverit joutui syömään kebabia lusikalla. Keittiö tilat pääsi kuitenkin hyötykäyttöön, nimittäin....


Sukat ja sukkikset, joita molempia omistan luvattomat määrät, pääsi keittiö vetolaatikoihin. En tiedä mitä noissa oikeasti kuuluisi säilyttää, kattiloita? Jääkaapissa en sentään vaatteita säilytä (lähinnä koska siellä on aina jotain pilaantunutta ja se haisee), mutta merkitsin sen nyt kuitenkin tohon. Ehkä antamaan perspektiiviä.


Sukkalaatikkohan kaikessa yksinkertaisuudessaan näyttää tältä. Siellä asustaa niin parilliset, parittomat kuin eriparisetkin sukkani. Vihaan muuten melkein eniten maailmassa sitä kun puhtaat sukat loppuu, joten tätä ennaltaehkäisten olen hamstrannut sukkia luvattomat määrät. 


Sukkislaatikko näyttää yhtä tylsältä kuin t-paitalaatikkoni olisi näyttänyt, mutta näyttäkööt. Mustia sukkiksia vaikka muille jakaa.

Siinä se sitten oli. Ta-daaa! Rehellisesti voin kertoa, että tää taisi olla blogihistoriani tähän astisesti kummallisin postaus...

2 kommenttia:

  1. Mul ei oo unohtunu mynthoneita mut onks siellä näkynyt purkkapussia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä oo pistänyt silmään, tietty on mahdollista että sellanenkin löytyis tuolta paskakasan uumenista:-D

      Poista