8.11.2015

tunnetiloja
















Perjantaina maailma näytti aika synkältä. Koulun jälkeen ensimmäinen ajatus oli hautautua peiton alle ja olla poistumatta sieltä enää ikinä. Velvollisuudet päätin suosiolla lykätä myöhemmäksi ja painuin mummin luokse kahvittelemaan ja purkamaan sydäntä äidille. Siellä, kippuralla nojatuolissa, kahvikuppi kädessä, siellä oli hyvä olla. Enpä muuten mitään sinä iltana toivonut niin paljon, kun että olis kotona ollut joku joka olis paijannut mut uneen. (Kaveri lupas ostaa joululahjaksi poikaystävätyynyn!!!)

Perjantai-lauantai -välisen yön näin painajaisia. Tai oikeastaan vain yhtä painajaista, aamuun asti. Edellisen päivän murheet painoi edelleen päälle, mutta kummasti helpotti kun pääsi kouluun tiskaamaan ja siinä sivussa avautumaan frendille ja vihaamaan maailmankaikkeutta. Tiskivuorosta selvittyä vaihtoehdot oli lähteä toisen frendin kanssa kävelylle tai toisten frendien kanssa vetämään pää täyteen. Ja uskokaa tai älkää, valitsin sen ensimmäisen. Viisaus karttuu iän myötä. Sen verran poikki olin, että eilen uni tuli jo seitsemältä. Loppui tosin siinä yhden aikaan yöllä, whatsappiin alkoi sadella huolestuneita "onks sul kaikki hyvin!?" -viestejä. Näköjään osataan jo huolestua jos en ole bailaamassa...

Tänään vietiin isänpäivän kunniaksi isi lätkämatsiin. Päivä oli hyvä, matsi ei. Mähän en todellakaan lätkästä mitään ymmärrä, minkä takia onkin niin huolestuttavaa, että jopa mulle oli sen pelin katsominen teki pahaa. Oi voi.

Muuten oon vaan hengaillut, juonut kahvia, rapsutellut Moosesta, ottanut vähän selfieitä, sekä näköjään kuvannut aika paljon jalkojani. Sain myös Potterin viimeisteltyä ja nyt mietin pitäsikö suoraan jatkaa vaan seuraavaan osaan, hmm. Viikonlopun dilemma oli eteisestä palanut kattolamppu ja nyt olis hyvä vedonlyöntikohde koska saan vaihdettua siihen uuden. Todennäköisesti pisintä aikaa veikkaava voittaa.

Piti tänään illalla saada vielä rästihommat tehtyä, mutta ai piru kun nukuttais... Ehkä ne ehtii myöhemminkin, eh? Eikä ole vielä kuin ees viikon myöhässä. 

P.S. Enpä muuten postannut eilen, se siitä haasteesta. Buhahhaha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti