20.11.2015

Mitä näitä ny on

Tän viikon menot ja meiningit on näyttänyt aika lailla tältä...

... Sunnuntaina sunnaroin pitkästä aikaa kaverin kanssa. Vuosi pari taaksepäin sunnarit oli vakiokamaa ja vakiona oli nachovuoka sekä salkkarit. Tällä kertaa nachot vaihtui parsakeittoon, mutta oli ihan superhyvää keittoa. 

... Tältä näytin jonain päivänä. En muista mikä päivä, mutta aika samalta taidan näyttää päivästä toiseen. Välillä vaan väsyneemmältä kuin toisena. 

... Tais olla tiistai, kun taivas näytti näin kivalle koululta lähtiessäni. Vaikka koulupäivät on pidentyneet alkusyksyyn verrattuna aika hirmusti, ei haitannut tolla hetkellä. Ilman noin pitkää päivää olisi toikin varmaan jäänyt näkemättä.

... Keskiviikkona aloitin duunit ja voi kun olikin kivaa mennä takaisin! Vaikka koulupäivän jälkeen töihin raahautuminen varmasti jossain vaiheessa alkaa rasittaa, en valita yhtään. Kivaa vaihtelua saada tehdä tuttua hommaa ja vetää aivojen asetukset nollille.

... Torstaina approilin ja haalarimerkkikokoelma kasvoi taas muutamalla uudella. Tarkkaan sanoen neljällä merkillä. Näistä meinasin eka ostaa vaan toisen, mutta jannuilla oli myyntipuhe valmiina ja päädyin ostamaan molemmat. Kun ovat ikäänkuin samaa sarjaa. 

... Perjantaina oli niinsanotusti mieluista opiskelua, kun päästiin olutkouluun! Vaikka kalenteriin olinkin merkannut tälle päivälle "aamukännit 9-12", oli toi oikeasti mielenkiintoinen aamu. Innostuttiin jopa sen verran, että kelattiin pienellä porukalla joku ilta ostaa muutamat hifistelybisset ja maistella niitä. Harrastus se tämäkin.

... Olutkoulusta jatkoin matkaa töihin, jossa odotti hämmentävä yllätys. Ihan mukava kylläkin, ei siinä. Ja minähän imin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti