26.7.2016

"Tekis mieli värittää noi sun yksisarviset"




Jos ignoorataan nuo kategoriaan törkeen epäonnistuneet asukuvat kuuluvat fotot, voisin todeta yksisarvisiin pukeutumisen piristävän. Koska tänään on viikon lämpimin päivä, oli toki se paras hetki pestä pyykkiä. Supistuneesta vaatevalikoimasta johtuen uhmasin  kohtaloa ja puin valkoisen paidan töihin. Itseni ja molempien yksisarvisten hämmästykseksi paita oli valkoinen työpäivän jälkeenkin. 

Onni on pokestop kotia vastapäisessä puistossa. Pistettiin vaatimaton piknik ja yhtä vaatimattomat luretukset pystyyn, eikä siinä muuta oikein tarvinnutkaan. Siitä oli hyvä kipaista välillä pyykkitupaan nakkaamaan puhtaat vaatteet kuivuriin ja uusi koneellinen käyntiin, ennen paluuta auringonpalvontaspotille pokemoneja keräämään. Rehellisyyden nimissä poiccis keskittyi siihen keräilyyn, itse nukuin päikkärit. 

Kun velvollisuudet -sekä pyykit että Pokemonit- oli hoidettu, lähdin stadiin treffaamaan koulukavereita. Eipä turhan usein ole kesän aikana tullut nähtyä ja vähän vaihteeksi iski taas se elämän suuri kysymys vasten kasvoja. Eli mihin hittoon tää kesä on kadonnut?! Oletan, että samaan tuntemattomaan paikkaan kuin mun kesän aikana tienaamat rahatkin... Paita selvisi valkoisena tästäkin reissusta, vaikka molemmat kaverit olisi yksisarviset halunneet värittää. En antanut lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti