27.2.2016

Saatilla











Uudesta puhelimesta löytyvä terveys-app on saanut mut valtaansa. Tää on siis se sovellus, josta löytyy ICE-numerot, lääkitykset, sairaudet, ymsyms, ensihoitajia varten. Itsehän innostuin lähinnä sovelluksesta löytyvästä askelmittarista. En oo koskaan mitään askelmittareita tai aktiivisuusrannekkeita käyttänyt, mutta ne ehkä kerää vähän tarkempaa dataa päivän ajalta. Puhelin kun mittaa niitä askelia vain silloin kun se luuri sattuu olemaan mukana. Kuinka yllättävää.

Eilinen vapaapäivä meni aika lailla paikalla istuessa, aamutreeniä lukuunottamatta. Kun en kuitenkaan luuria pidä taskussa treeneissä, näytti askelmittari iltapäivään mennessä surullista pariatuhatta askelta. Tilannehan oli korjattava ehdottomasti, joten suunnaksi otettiin vanhankaupunginlahti. Tää app selvästi on koulinut musta esiin tavoitteellisen ihmisen...

Kävelyretki jatkui tekniikanmuseon kautta Lammassaareen, josta tarttui korvamato nimeltä Saatilla. En tiedä kuuluisiko saaressa olla lampaita, mutta yhtäkään ei nähty. Sen sijaan kylläkin kivoja pitkospuita, lintutorni ja pinkit kottikärryt. Kevyt iltakävely kesti nelisen tuntia ja lopputuloksena askelia löytyi reilut parikyttuhatta. Mission accomplished. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti