8.2.2016

En (edelleenkään) kommentoi.


Piti tehdä kooste viikon tapahtumista, mutta koska koko edeltänyt viikko lähinnä vaan vituttaa, päätin keskittyä iloisiin asioihin. Ja se on joskus ihan hyväkin, ainakin juuri tajuttuaan katsoneensa kuluneen viikon aikana Frozenin noin neljä kertaa. Ja itkeneensä joka kerta koko leffan alusta loppuun. On se vaan koskettava. 

Torstaina ostettiin liput Ruisrockiin. Ja oli muutes takuulla tän kuun paras investointi! Lippujen innoittama oli pakko ladata puhelimeen äppi, joka laskee päivät kesän parhaaseen viikonloppuun. Toki en varsinaisesti mikää ennustaja ole, mutta ainakin menneinä parina kesänä ruissi on ollut kesän parhaat kolme päivää ja kun sen tänäkin vuonna saa viettää maailman parhaan tyypin kanssa, en yhtään epäile etteikö vanha kaava toistuisi. 

Ensimmäinen kuva kiteyttää festarilookkini viime vuoden ruissisunnuntailta. Väsynyt, mustelmainen, haavoilla ja ah-niin-onnellinen. Vaikka pahalta näyttikin (ja vähän myös tuntui), niin minkäs teet. Rokatessa roiskuu. Mustelmat parani ja haavat arpeutui. Ja niin tulee tapahtumaan jatkossakin. 

Ensi kesän artistikattauksessa (tähän mennessä julkaistuista) esiintyjistä eniten houkuttelis SMG, J. Karjalainen, Teflon Brothers ja Paperi T, mutta jos jotain ollaan aiemmista vuosista opittu niin se, ettei kovin tarkkaa listaa ja aikataulua kannata tehdä. Ei se kuitenkaan pidä. Todistetusti kuitenkin niin kauan kun molemmilla on hauskaa, seuraa, hömpsypullo tai rahaa ja edes jotain vaatetta päällä, kaikki on hyvin. 

Noi päivät tossa laskurissa sais kyllä liikkua vähän vikkelämpää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti