29.9.2015

Mitä on tullut opittua?


Eilen lähettiin kompaktilla neljän mimmin kokonaisuudella Tampereelle tekemään kouluhommiin liittyvää haastattelua. Lähtötilannehan oli seuraava: Yksi oli darrassa, yksi inhoaa automatkustamista, yhtä vitutti kun muut kolme ei ollut ollut tunnilla ja yksi yritti hillitä kaasujalkaansa. Ihme tapahtui ja päästiin kuin päästiinkin sinne (ja takaisin), ja saatiin jopa se haastattelu purkkiin. Itsehän olin siis se darrahirviö, mutta hyvin tsemppasin koko päivän läpi. Oltiin jo aiemmin sovittu, että jäädään mestoille syömään ja voi v kun näin sen ruokalistan... Periaatteessa olisin voinut syödä kaiken, mutta päädyin poropitsaan. Sanat ei riitä. 

Mitä opimme matkalla? Ainakin kuinka käyttää nauhuria, kuinka kaikilla tamperelaisilla on huomioliivit, kuinka hummereiden sielunelämä toimii, kuinka helvetin paljon maailmassa onkaan keltaisia autoja, sekä kuinka kovasti sitä joskus toivookaan olevansa sipuli. 


Viime yön aikana onnistuin nukkumaan itelleni jäätävän päänsäryn (en tiedä millasella mutkalla oon oikein nukkunut), eikä aamulla heti ekana huvittanut lähteä ruotsin tunnille. Mutta koska nykyäänhän olen vastuuntuntoinen, aikuinen ihminen (ignooratkaa edellisen kohdandarrahirviö), päätin hedarin hellitettyä hoitaa ruotsinhommat alta pois kotoa käsin. Pistin lattialle pystyyn officen, tappelin kivikautisen tietokoneeni ja takkuavan netin kanssa, keitin pannullisen kahvia ja parin tunnin päästä oli jo valmista. Hurraa! 

Mitä tästä opin? Ensinnäkin, vois hakea aika tosi nopee uuden piuhan nettiboksiin, koska puhelimen netin kanssa menee yhden sivun avaamiseen noin kymmenen minuuttia. Toiseksi, olen liian vanha istumaan lattialla, edes kahden tyynyn päällä. (Bonuskysymys: Mitä tästä en oppinut? Ruotsia...)


Tän päivän paras hetki oli kun sai treenien jälkeen aikaiseksi pestyä pyykkiä, vaihdettua puhtaat lakanat ja korkattua villasukkakauden alkaneeksi! Mustelmat on muuten peräisin viikon takaiselta yölliseltä pyöräretkeltä, kumman ehjänä selvisin viime viikonlopusta...

Mitä tästä opin? Villasukat on kivoja. 



Loppukevennyksenä eilinen Mooses. Kerrankin olin kameran kanssa oikeaan aikaan oikeassa paikassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti