18.2.2016

Little Big Things





...vapaapäivä. Kouluton päivä, vaikka se ei toki tarkoita etteikö hommia olisi. Esimerkiks toi yksi ruotsin rojekti joka tossa odottelis. Eilen palautekeskustelun jälkeen frendille kerroin kiroavani joka päivä miksen ole voinut syntyä suomenruotsalaiseen perheeseen. Frendi sitten lohdutti, että eipä häntäkään paljoa tunnu suomenruotsalaiseen sukuun syntyminen helpottaa...

...omaa aikaa. Koko viikon olen ollut melkein 24/7 seurassa. Enkä sano seuran olleen huonoa, en missään nimessä, tarvitsen vain omaa aikaani. Sellaista kun saan vain olla yksin, olkoonkin se yksinoloni sitten kahvinjuontia, musiikin kuuntelua, seinään tuijottelua tai kirjoittamista.

...uudet villasukat. Mullapa on maailman paras mutsi! Omistan jo yhdet Jokeri-henkiset villasukat, mutta nyt mama vei homman ihan uudelle levelille: toisessa sukanvarressa JOKERIT ja toisessa MOSES. Pakko mennä matsiin lähiaikoina, ihan vaan että pääsee näitä ulkoiluttamaan! (Ja että vihdoin saisin sen Jokerit-haalarimerkin, mitä oon elokuusta asti vinkunut isiä mulle ostamaan...)

...minibanaani. Voi apua, miten söötti!!! Ihan sama vaikka miten on geenimaipuloitua ja normibanaaneihin verrattuna mautonta, mutta kun kaupassa noihin törmäsin oli reaktio verrattavissa jonkin söpön eläinvauvan näkemiseen. ("Ääääää ihana awwwwwww tuituiTUI!") 

...penkkarit. Havahduin yhdessä vaiheessa ulkoolta kuuluviin riemunhuutoihin ja penkkarirekathan ne siellä ajoi ikkunan ali. Tajusin myös omista penkkareistani kuluneen viisi (5!?) vuotta. Eka ajatus tietenkin oli miten tää aika menee näin nopeaan, mutta onhan tässä nyt tapahtunutkin aika pirusti asioita viidessä vuodessa.

...sanahaku. Uus kännykkäpeli, johon tiistaisen tuutorien intensiivipäivän aikana onnistuin koukuttamaan itseni.

...no se kahvi. Ja etenkin se fiilis, kun luulee kahvin loppuneen, mutta löytääkin kaapin perältä vielä puolikkaan paketin! Wwäää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti