26.2.2016

dance with the devil




Vaikka miten tämän blogin aloittaessani uhkailin asukuvilla, aika minimiin ne on jäänyt. Eilen ennen kouluun lähtöä kuitenkin päätin pistää elämän risaseksi, eli viritin kamerakalustoni kuntoon ja hyppäsin ainoalle tuolilleni. Lopputuloksena kolmekymmentä harvinaisen rakeista kuvaa, joista hurjat kolme läpäisivät seulan. Joku itsekriittisyyden multihuipentuma iski tasan samalla sekunnilla kun sain kuvat kamerasta koneelle ja siinä sitten hetken jos toisenkin keskityin lähinnä etsimään vikoja kuvista. Sitten totesin voivani joko a) haudata kuvat bittiavaruuteen, jääden silti märehtimään kaikkia niitä vikoja tai b) olla kettumainen ämmä ja julkaista kuvat, ihan piruuttani. Tässä vaiheessa lienee turha sanoa, että päätin olla kettumainen ämmä.

Mutta hei, asiaan! Kuvissa päällä on aika lailla viimeisen kuukauden lempparivaatteet. Nyt kun kelit on taas olleet suotuisat sukkiksille, oon yrittänyt ottaa kaiken ilon irti. Hame on syksyllä ostettu Zarasta ja on kyllä tähän mennessä maksanut itsensä takaisin aika monta kertaa. Shoppailen nykyään aniharvoin, mutta ihan kiva huomata, että sitten kun jotain ostaa niin sitä tulee myös käytettyä. Paita taas on lähtöisin kaverin kellarista, enkä itseasiassa tainnut siitä mitään maksaa. Sen käyttäminen taitaa siis olla kuin pistäis rahaa pankkiin. 

Lempparivaatteet näistä tekee ehdottomasti käyttömukavuus. Ja toki omasta mielestäni näyttääkin kivalta. Hame on farkkua, joten voi melko huolettomin mielin kulkea tuulisellakin säällä ilman pyllynvilauttelun pelkoa ja neule on kiva ja iso ja lämpöinen. Eikä kutita ollenkaan!

Oli nyt muuten niin kivaa hölistä kaikesta hömpästä, että saatan kuvata asukuvat toistekin. Tosin siihen mennessä voisin yrittää vähän raivata tänne kämppääni tilaa, ihan vaan että saisin tarpeeksi tilaa itseni ja kameran väliin. Jos sitä vaikka ihan saisi päälaen ja varpaatkin kuvaan...

4 kommenttia:

  1. Voi käyttää myös laajakulmaisempaa objktiivia. ;)

    VastaaPoista
  2. Tai sit vaan kääntää sitä kameraa 90 astetta. :D

    VastaaPoista
  3. Tai sit vaan kääntää sitä kameraa 90 astetta. :D

    VastaaPoista
  4. Ei se laajakulmaisuus auta kun loppuu tila kesken;-) Ja kamerajalka on jumissa, muuten kääntäisinkin.

    VastaaPoista