12.3.2016

Last few days















Viikon aikana on ehtinyt puhelimeen kertyä muutama ei oikeastaan mihinkään liittyvä kuva. Nää on kuitenkin yleensä niitä kivoimpia kuvia julkaista, sellaisia mistä ei varsinaisesti oo mitään kerrottavaa, mutta joista kuitenkin saa jaariteltua asiaa kappale toisensa perään. Ja sitä asiaahan yleensä löytyy, kun vain alkaa kirjoittaa. 

Eilen oli koulun järjestämä Pitch&Beer -tapahtuma baarikärpäsessä, jossa nimensä mukaisesti pitchattiin ja juotiin kaljaa. Sen verran täynnä oli koko mesta, että itselleni jäi paras paikka eli lattiapaikka. Ja siitä kun ei oikein nähnyt eikä kuullut mitään, oli luontevaa keskittyä enimmäkseen siihen kaljapuoleen. Tapahtuman jälkeen lähettiin vielä porukalla pariin muuhun kapakkaan, niin ikään hoitamaan kouluhommien edellyttämiä tehtäviä. Ja kuten mikä tahansa kouluhomma, tämäkin päättyi Erottaja Bariin laulamaan karaokea. 

Tiistaisena naistenpäivänä mua hemmoteltiin kukkapuskalla, ravintola-illalla ja leffalla. Itsehän olin taas hyvinkin kartalla koko naistenpäivän olemassaolosta, eiku... Melkein hävettää olla näin kujalla koko ajan. Vielä enemmän hävettää, että kuukauden takainen kukkapuska oli edelleen maljakossa uuden saapuessa, lievästi sanottuna huonossa jamassa. Oon muuten onnistunut taas järjestelmällisesti saamaan hengiltä niin oman synttärikasvini kuin Mooseksen ruohotkin. Meni kuten odotinkin, noin niinku omasta mielestä. 

Tää päivä sen sijaan on mennyt vähän koomaillessa ja asioita hoitaessa, jälkimmäinen jatkuu vielä huomennakin. Sunnuntaina, kuulemma ihan tosi aikaisin aamulla, otetaan suunnaksi Ruka. Kun kerta ei opetussuunnitelmaan ole minkään näköisiä kevätlomia kirjattu, on onneksi aina olemassa omat lomat. Toisille ihmisille se tarkoittaa Thaimaan lomaa ja rentoutumista, meikämantulle luiden murtamista rinteessä. Wish me luck. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti